KLIPPREMIEREK: Sigma, Jason Mraz, Che’Nelle, Bea Miller

Sigma ft Paloma Faith – Changing

Sigma: Egy brit drum and bass duo, Cameron Edwards és Joe Lenzie együttműködéséből. Rengeteg előadónak készítettek mar remixet, mint pl.: Ellie Goulding , Eric Prydz , Groove Armada , Skepta és Sway. Nagy áttörést hozott nekik 2013-ban, ekkor írták alá szerződésüket a 3Beat Records-sal és sorban jelentettek meg újabbnál újabb kislemezeiket. Legutóbbi kislemezük a „Changing” címet viseli, melyben Paloma Faith brit énekesnő működik közre. Debütáló korongjuk meg idén megjelenik!

Jason Mraz – Hello, You Beautiful Thing


Jason Mraz: Az amerikai énekes-dalszerzőt nem kell bemutatni, hiszen számos slagért tett mar le az asztalra, gondoljunk csak a „I’m Yours” vagy a „Geek in the Pink” című dalara. A tehetséges srácnak idén ötödik nagylemeze nemes egyszerűséggel ´Yes´ címmel!

Che’Nelle – Where I Wanna Be


Che’Nelle: Egy maláj-ausztrál származású énekesnő, eddig két angol nyelvű, illetve számos kétnyelvű albuma jelent meg. Legutóbb egy “REVOluTion“ címmel kiadott mixtape-ja jelent meg!

Bea Miller – Open Your Eyes (Deep Blue Songspell)


Bea Miller: Egy tehetséges és nagyon ifjú énekesnő, mindössze 15 evés. Első EP-je ´Young Blood´ címmel jelent meg, és nagy hatással van zenei stílusára és munkásságára Miley Cyrus és a Nirvana.
A kis csajnak egyébként idén debütál első nagykorongja, és egyébként a The X Factor-ban tűnt fel először.