Az internet már jobban utálja Robin Thicke-t, mint Justin Biebert

Egyszer fent, egyszer lent – úgy tűnik, az egy slágeres Robin Thicke a tavalyi Blurred Lines sikere után (amit akkor is már sokan ‘megerőszakoló-himnusznak neveztek) nagyon is a mélybe került. A legújabb felmérés szerint az internet már jobban utálja őt, mint Justin Biebert.

Thicke-t gyönyörű felesége, Paula idén hagyta el, miután megelégelte a férje nőügyeit, ivását és azt, hogy teljesen kifordult magából a hírnév hatására. Mit tesz ilyenkor egy szerelmes férfi? Virágokkal bombázza a szeretett nőt, és visszavesz az eddigi seggfej stílusából! Hát, ez sem Robin Thicke, hiszen a férfi írt egy komplett albumot a nőről, kiteregette a privát üzeneteiket a Get Her Back videóban és figyelmeztette a kedves nézőket és Paula-t is, hogy ugyan, ez még csak a kezdet.

Tehát, Robin Thicke egy totális fasz? Az internet és a Twitter szerint igen!

A legtöbben azt gondolták, a Get Her Back videó egyszerűen hátborzongató, és tiszteletlen Paulára nézve – csak nézzetek Twitteren az  hashtagre.

Az egyik legnépszerűbb bejegyzés Luke James felhasználótól érkezett, aki azt kérdezte Robintól: „Mennyire utálod most a tükröket? KATT!”

Emellett a Paula is rémesen alulteljesített az első héten: az USA-ban az első héten mintegy 20 ezer példány kelt el belőle, azonban az Egyesült Királyságban mindössze 530 ember érzett sajnálatot Thicke felé.

Összességében: ne legyél egy megcsaló bunkó, hímsoviniszta.