Kurt Cobain lánya visszaszólt Lana Del Reynek

Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain a Twitteren reagált Lana Del Rey legutóbbi megnyilvánulására, melyben az énekesnő elárulta: nem bánná, ha már halott lenne – számolt be róla a Rolling Stone.

Lana Del Rey nemrég a Guardiannak adott interjúja során elárulta, azt kívánja, bár halott lenne végre. Míg a rajongókat sokkolta a hír, sokakat felháborított az énekesnő kijelentése, köztük a néhai Kurt Cobain lányát, Frances Bean Cobaint is, aki a Twitteren írt Lanának.

„Fiatal zenészek halála nem olyasmi, amit népszerűsíteni kéne” – tweetjét további három követte: „Soha nem ismertem az apámat, mert fiatalon halt meg, de ez az egész nagyon vonzónak tűnhet, mert az olyan emberek, mint te, úgy gondolják, hogy ez ‘menő’.”

„Márpedig rohadtul nem az. Becsüld az életedet, mert csak egy van belőle. Azok, akiket említettél, elpazarolták. Ne legyél egy közülük!” 

– írja Frances, utalva arra, hogy az interjún a téma olyan emberek kapcsán merült fel, mint Amy Winehouse és Kurt Cobain.

„Tehetséges vagy, és ez sem olyasmi, amit el kéne pazarolnod.”

Lana nem sokkal később reagált Frances bejegyzéseire, tisztázta, nem arra gondolt, amit a lány hisz:

„Azért mondtam, hogy kedvelem, mert tehetséges volt, nem azért, mert fiatalon halt meg. A mondandóm másik fele pedig nem is ezekhez az emberekhez kapcsolódott, akiket [a riporter] megemlített.”