VIVA COMET – ne hagyd ki, légy részese Te is!

2014. június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában idén már 14. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legfontosabb és leglátványosabb könnyűzenei díjátadója, a VIVA Comet.

viva_comet_logo_2014_1000

A monumentális pop-eseményen a hazai előadók krémje és több ezer rajongó jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, hogy a két hónapon keresztül tartó online szavazásban kik a fiatalok abszolút kedvencei. A díjazottak neve az utolsó pillanatig titok marad, ami biztos viszont, hogy a legnépszerűbb magyar zenecsatorna élő televíziós közvetítéssel egybekötött díjkiosztóján ebben az évben is minden meglesz, amire egy igazi showhoz szükség van.

A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó” és „A legjobb videoklip” kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. 2014. június 11-én kiderül az Arénában, hogy kik vihetik haza az egyedi tervezésű Comet gömböket!

Külföldi sztárfellépők: Inna, Ola, David Correy

Hazai fellépők: Fluor, Halott Pénz, Diaz, New Level Empire, Bogi, BLR, Dér Heni, Mohamed Fatima, Children of Distance, Cserpes Laura, Majka Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, Punnany Massif, Kállay-Saunders András, Király Viktor, Tóth Gabi, Hien, Hooligans.

A zenéért felel: DJ Junior

Szavazz a jelöltekre itt: www.vivatv.hu/comet-szavazas/kategoriak-2014/
Online jegyvásárlás: klikk

Jegyárusító irodák:
http://www.jegy.hu/jegyirodak