10 biztos jele annak, hogy ELÉG sok zenét hallgatsz!

Az életed egy hosszú-hosszú soundtrack? Ennek a listának minden pontját érteni fogod!

1 Nem egyszerűen dallamtapadásod van, komplett albumok ragadnak a füledbe hetekre. Azzal kelsz és fekszel, hogy valamelyik számot dúdolgatod, de még álmodban is hallod őket.

2 Pontosan ismered az érzést, amikor a füledben szóló zene hirtelen összhangba kerül a tömegközlekedés vagy a melletted sétálók ritmusával: és hoppá! Hirtelen egy klipben sétálsz.

3 Ahogy azt a pánikot is nagyon jól ismered, amikor az utcára kilépve jössz rá, hogy otthon hagytad a fülesedet. Nincs már idő visszamenni érte? Olyan, nincs hogy nincs már idő visszamenni érte. Reggel zene nélkül = pokol.

4 Egy fél életre elegendő zene van a lejátszódon, de egy adott pillanatban mindig csak Egy Tökéletes Zene van. Ha véletlenül kiderül, hogy nincs nálad az a zene, amit meg akartál hallgatni, hirtelen minden értelmét veszti.

5 Kisebb szívinfarktusaid vannak, amikor meghallod, hogy a kedvenc előadód legjobb számát feldolgozza valaki (szarul), és majdnem mindenki azt hiszi, hogy az új az eredeti.

6 Képtelen vagy olyan emberekkel barátkozni, akik az “És te milyen zenéket szeretsz?” kérdésre azt válaszolják: “Nem nagyon hallgatok zenét.” Mi? Hogyan??

7 Mielőtt nekilátnál valaminek – legyen az takarítás, esszéírás, futás, BÁRMI -, ki kell választanod a tökéletes háttérzenét. Ezzel néha több idő megy el, mint magával a tennivalóval.

8 A Shazam megjelenése egy külön fordulópont volt az életedben.

9 Saját listáid (netán 10-10 ponttal?) vannak a legszomorúbb zenékből, a másnaposan legjobban eső zenékből és a legjobb szex-háttérzenékből.

10 Ha találsz valakit, akivel szinte egyezik a finomra csiszolt zenei ízlésetek, az olyan, mint a karácsony. Vagy még annál is jobb!