Klippremier: Avicii — Lay Me Down

Megjelent a Lay Me Downhoz, amiben Adam Lambert és Nile Rodgers is közreműködött, a hivatalos videoklip. A dal ezáltal már biztosan Avicii ötödik kislemeze a TRUE albumról.

A nagy sikerű Wake Me Up, You Make Me, Hey Brother és Addicted to You felvétel után jön a svéd DJ következő slágere a True albumról, szám szerint az ötödik. Előzetes pletykák a Dear Boyt és a Lay Me Downt tartották számon, ám végül az Adam Lamberttel és a Nile Rodgersszel felvett dal emelkedett felül.

A hír a DJ és az énekes rajongóinak talán annyira nem is meglepő, hiszen a felvétel nem is olyan régen lett a Lipton Ice Tea nyári reklámjának hivatalos „slágere”.

A Lay Me Downhoz május 22-én a hivatalos videoklip is megjelent, amit a svéd O2 arénában rögzítettek. Az előzőekhez képest ez nem mesél el történetet, hanem annál inkább mutatja be Avicii sikerét világszerte. A kisfilmben természetesen sem a gitárlegenda, Nile Rodgers, sem a hamarosan a Queennel turnéra induló Lambert nem jelenik meg, ami követi azt a vonalat, miszerint Avicii nem ad az énekeseknek semmilyen kreditet.