MD L!VE: Britney Spears

Talán az egyik legsikeresebb, sőt biztosan az egyik legsikeresebb énekesnő. Élete nem mindig volt fényes és ragyogó. Voltak mélypontok mint mindenki másnak. De ő felállt és nem hagyta hogy ez elnyomja őt. A jelenleg Las Vegasban turnézó Britney Spears a következő MD L!VE jelöltünk és az ő fellépéseit vesézzük ki most.

BRITNEYLIVE

Ki ne ismerné Britney Spears-t?! A pop hercegnője néven elhíresült énekesnő 8 kiadott nagylemez és több kislemez után is ugyanúgy csillog és ragyog mint mikor karrierjét elkezdte. Britney Jean Spears néven látott napvilágot 1981-ben. Gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban bizonyíthatott. debütáló nagylemezét, a …Baby One More Time-t 1999-ben adta ki, mely eddig a legsikeresebb tizenéves előadótól kiadott lemez lett. Már első éveiben a mainstream zene egyik meghatározó alakjaként ismerték, ezt pedig egy túlzottan nyilvános magánélet követte. 2001-ben kiadta Britney című harmadik albumát, majd főszerepet kapott az Álmok útján című filmben. Negyedik nagylemeze 2003-ban jelent meg In the Zone címmel, és olyan slágereket tartalmazott, mint a Me Against the Music,Toxic és az Everytime. Ezt két gyűjteményalbum követte, melyek kiadása után Britney magánéleti botrányaitól volt hangos a média, karrierjét szüneteltette. Ötödik lemeze, a Blackout 2007-ben jelent meg, és a minimális promóció ellenére Gimme More és Piece of Me című számai rendkívül sikeresek lettek. 2008-ban változó viselkedése után úgy vélték, gyámra van szüksége az énekesnőnek. Ugyanebben az évben jelent meg hatodik, Circus című albuma, melyről többek között a Womanizer, Circus és If U Seek Amy című sikerszámok származnak. 2009-ben ekezdte legsikeresebb turnéját,[4] mely a The Circus Starring Britney Spears elnevezést kapta. Októberben kiadta 3 című slágerét, mely harmadikként ért el első helyezést a Billboard Hot 100-on. Hetedik nagylemeze, a Femme Fatale 2011-ben jelent meg. Három top 10-es kislemez jelent meg róla, a Hold It Against Me, Till the World Ends és az I Wanna Go. Két év múlva, 2013 év végén kiadta nyolcadik nagylemezét melyet önmagáról nevezett el így a Britney Jean nevet kapta. Olyan slágerek szerepelnek rajta mint a Work Bitch és a Perfume.

Britney már 2001-ben aláírt egy több millió dolláros szerződést a Pepsi céggel, és több mint 370 millió dollárt nyert a reklámokból. 4 könyvet adott ki, beleértve az A Mother’s Gift című könyvet is. Hét DVD-je jelent meg. Több babát is mintáztak róla, és egy videojátékban is szerepel. Hét turnén vett részt, több mint 550 millió dollárt nyert a jegyek árából és több mint 190 millió dollárt a turné ideje alatt eladott termékekből.

2013-ban Britney a legelőkelőbb és legmegtisztelőbb turnéját kezdte meg, a Las Vegas-i koncertsorozatot. A 78 show-ból álló turné 7 szakaszból áll. A legutolsó hetedik rész pedig 2015-ben fog véget érni. A koncertekre rohamosan fogytak a jegyek már a jegyárusítás kezdetekor. Persze sok kritika is érte a koncertjeit. Legtöbben a playback miatt panaszkodtad, persze ez érthető.

Ennek ellenére Britney nem panaszkodhat. Világszerte imádják és rengeteg rajongója van. A tátogást leszámítva a show amiket ad nekünk, lenyűgözőek és mindig próbál újat mutatni. Aki elmegy egy Britney Spears koncertre az nem panaszkodhat a látványt illetően és a show miatt. Íme a Pop hercegnőjének 10 legjobb fellépése.

Britney Spears 10 legjobb fellépése

10. S&M – Feat. Rihanna (Billboard Music Awards)

Igaz ez nem teljesen egy Britney fellépés. De közreműködik benne és nem is akárhogy. Az elején csak Rihanna-t láthatjuk, ám egyszer csak megjelenik Britney és elszabadul a világ.

9. Baby One More Time

Itt a bizonyíték hogy Britney igenis tud énekelni, csak néha nem akar mostanság. Persze ezt nem bántásképp írom. Ezen az 1999-es fellépésen még újnak számított Spears kisasszony és igenis jól nyomta már akkor is.

8. Circus & Womanizer (GMA)

Hát nem tudom mit írjak. Maga a fellépés és az előadás tökély. Szépen kivitelezett show és műsor. Britney oda teszi magát, csak sajnos nem mindenben..

7. Hold It Against Me (Jimmy Kimmel)

Jimmy Kimmel-nél minden valamire méltó zenész megfordult. Britney is tiszteletét tette nála. Nem is show-t csinált a közönségnek. Egy kis színpadon is mennyi mindent meg lehet oldani. A Femme Fatale stílust hozza itt is amelyet a turnén is láthattunk és szerintem remek ez az ötlet.

6. Everytime

Ugye hogy tudunk mi énekelni Britney baby. Néhány hamiskás hangot eltekintve szépen is énekelünk Britney baby. Na de komolyra fordítva a szót, gyönyörű ez a dal és ahogy Brit előadja, az csak fokozza az érzelmeket. Gyönyörű.

5. Oops!…I Did It Again

Ooooppss! A kicsit Britney oda tette magát rendesen. Karrierje elején járunk ezen videóban szóval mit ne mondjak, elég ütős volt már ekkor is ahogy látszik. Ezzel a dallal mondjuk nem nehéz.

4. Toxic (Las Vegas)

Na itten látható kérem szépen a Las Vegas-i koncert. Természetesen egy Las Vegashoz méltó show-val. Én féltem volna leugrani arról a fáról még akkor is ha biztosítva vagyok. De Britney nem gatyázik, beleveti magát a Toxicba.

3. I’m Slave For U (MTV Video Music Awards)

Ez nagyon kíígyóóó. Szegény kígyó sem lehet tisztában mi történik vele. Minden esetre Britney komplett állatkertet mutat be nekünk. Nem elég hogy tigris ketrecből jön ki, de még a kígyóval is keringőzik egy sort. De azért jó kis műsor.

2. Piece Of Me (The Circus Starring Tour)

Spears kisasszony helyet cserélt az előző fellépésben lévő tigrissel. Lehet kicsit vad volt az este. A cirkusz jellegű show szerintem nagyon ötletes és kreatív volt tőle.

1. Like A Virgin – feat. Madonna & Christina Aguilera (VMA)

Tuti mindenki ezt a fellépést várta. Le sem tagadhatjátok, látom az arcotokon!!!!!! Na de komolyan. Nagyon valószínű hogy ez Britney leghíresebb fellépése. Nem is értem mért. Hiszen csak Madonnával csókolózik benne. Mindhárman hozzák a formájukat a megszokott formájukat csak épp lagzira készülnek. Csúcs ez a party ezt most ne hagyd ki!

+1 Teljes Piece Of Me Show (Las Vegas)

Ráadásnak gondoltam nézzétek meg a teljes Las Vegas-i show-t. Szerintem érdemes végignézni. Jó koreográfiák, show elemek és persze a legnagyobb Britney slágerek láthatók és hallhatók benne. Szívesen megnézném élőben is ha lehetne. De majd ti eldöntitek. Íme:

További L!VE sorozatok: