Rasszista a Hello Kitty? Botrányok Avril Lavigne új klipje körül

avril-lavigne-hello-kitty

Több vádaskodás is érte Avril legújabb videóját. Az első és legérdekesebb, miszerint legújabb klipje, a Hello Kitty, rasszista videó a japánokkal szemben. Érdekes ez a megállapítás, mert köztudott hogy Avril imádja a Japán kultúrát és Japánt. Ezt Twitter oldalán közölte is a vádaskodó személyekkel. Nagyon nem tetszett neki ez a kijelentés és ez ellen fel is lépett hogy a videót Japánban forgatta, japán rendezővel és koreográfussal valamint japán kiadóval, mindent Japánban.

névtelen

Valamint a rajongók sem örvendeznek a kliptől. Legtöbben nemtetszésüket fejezték ki Facebookon és YouTube-on egyaránt. Elmondták hogy imádják Avrilt, de ez a klip szörnyű és egyáltalán nem kellett volna leforgatni. Rengetek negatív kritika érte a kisfilmet a honlapokon és weboldalakon is. Szintén elmondják hogy szörnyű a klip és nagyon csalódtak Avrilben. Sokan azt is hozzátették hogy a dal sem nyerte el a tetszésüket és a klippel pedig egyenesen undorító. Szerencsére vannak akik pozitív megjegyzéseket fűztek a dologhoz, de ezen csoport nagyon csekély. Úgy látszik Avril nagyon mellényúlt most ezzel a dallal és klippel.

Valószínűleg a másik kislemez, a Give You What You Like nagyobb sikert arat hisz a dalt is imádja a nagyközönség. Reméljük annak a klipjével sikerül kompenzálni ezt a kis botrányt amit a Hello Kitty-vel keltett.
A dalt viszont már hivatalos VEVO oldalára is feltöltötte ahol bárki megtekintheti.