Gyurcsík Tibi a Szlovák X Faktorban!

554989_205118019594092_1518365271_n

A magyar X Faktor második évadában ismerhettük meg Gyurcsík Tibit. Be jutott a legjobb 12-be, viszont az első adás után búcsúznia kellett a versenytől. Tibi azóta kétszer is bekerült az Eurovízió magyar döntőjében és klipeket is adott ki. Sajnos itthon nem érte el azokat a sikereket, amire ő vágyott, ezért külföldön próbált szerencsét. Tibi jelentkezett a Szlovák X Faktor 2014-es évadára, ahol már a mentorok házába is bejutott! Nők Lapja Cafénak elárulta, nagyon boldog, hogy a Mentorok házában már biztos helye van, bár duettpartnere miatt izgalmasan alakult a közös produkció.

„A táborban mindenkit párba raktak, közösen kellett kiválasztanunk egy listáról azt a dalt, amit előadunk. Lukas Grünert kaptam duettpartneremnek, aki egy igazi bohém cseh utcazenész Berounból Mivel nem szeretek semmit sem a véletlenre bízni, ezért meggyőztem Lukast arról, hogy olyan dalt énekeljünk, amit mindketten ismerünk, ne kelljen feleslegesen a szövegtanulással húzni az időt. A próbák alatt hibátlanul énekeltünk, a mentorok előtt azonban Lukas összekeverte a dalszöveget, amivel kicsit engem is kizökkentett, emiatt pedig feszült lettem.” – Mondta Gyurcsík Tibor

A táborban utolsóként tudta meg, hogy ő is tovább jutott a mentorok házába:

„Órákig őrlődtünk, mire visszahívtak minket a színpadra. Elhangzott három név, azonban még se Lukas, se én nem voltam köztük. Aztán negyedikként kimondták az ő nevét, aminek őszintén örültem, de össze-vissza kalimpált a szívem, hogy nekem most itt vége, vagy én leszek-e az utolsó fiú, aki bekerül a csapatba. Még most is felpörög a pulzusom, ahogy visszaemlékszem, idegőrlő pillanat volt. Végül megszólalt Celeste Buckingham és kimondta a nevem. Könnyekig hatódtam örömömben”

Tibi válogatón előadott produkcióját itt visszanézhetitek:

Meghallgatás:

Tábor: