Hivatalos Michael Jackson dalpremier a 25 éves Juventus rádióban

Michael Jackson dalpremier a 25 éves Juventus rádióban!

A Juventus rádióban hallható először Magyarországon Michael Jackson új albumáról a címadó dal, az XSCAPE. Májusban jelenik meg Michael Jackson, a pop királyának, új XSCAPE című albuma, amelyen nyolc eddig soha senki által nem hallott új dal található.

A Helló Budapest! műsorvezetőit érte az a megtiszteltetés, hogy hazánkban először ők mutathatják be a címadó, XSCAPE dalt április 10-én, csütörtökön reggel a Juventus 103.9-en.

Az album címe hűen követi Jackson egykori címadó szokásait.  Ő ugyanis mindig választott egy dalt az albumról és erről nevezte el a projektjeit, kezdve a THRILLER-rel, ahol csak egyszavas címeket használt, és ez igaz az új projektre is. Az Xscape az egyetlen az albumon szereplő dalok közül, amely azáltal a Rodney Jerkins producer által lett „kortársiasítva”, aki azt a stúdióban eredetileg is Michaellel rögzítette.

 A XSCAPE executive producere az Epic Records elnöke és vezérigazgatója L.A. Reid, akinek engedélyezték a korlátlan hozzáférést az archívumba, melyek Jackson négy évtized alatt elkészült anyagait ölelik fel. Reid volt az, aki a felvételek végső listáját gondozta és adta át a producereknek, hogy új, friss, kortárs hangokat adjanak hozzá, melyek megőrzik Jackson személyének és művészetének lényegét és teljességét. Az album többi dalán olyan további mai producerek dolgoztak még, mint D’angelo, Questlove, Mary J Blige, Pino Palladino, Eric Leeds és Timbaland.

A XSCAPE album világszerte május 13-tól lesz elérhető a rajongóknak, de a Juventus rádióban már csütörtökön reggel hallható a címadó dal.