Palvin Barbi Niall Horan gyermekét hordja a szíve alatt – boldog bolondok napját! :D

barbikaa

Pár perccel ezelőtt özönvízszerűen lepte el a világhálót a hír, miszerint Palvin Barbara és Niall Horan közös találkozgatásainak gyümölcse lett.

Azt eddig is tudhattuk – hiszen több kép, és videó is felkerült az internetre -, hogy Barbi és Niall összebarátkoztak az elmúlt hónapokban és többször felröppent a hír, miszerint egy párt alkotnak. Ezt persze Barbi többször is cáfolta, de a szemfüles rajongók átláthattak a szitán.

Azonban az imént a TMZ oldal villámcsapásként osztotta meg a hírt a nagyérdeművel, miszerint a modell a One Direction szőke tagjának, Niall Horannak a gyermeket várja. Azt is megtudhattuk ezáltal, hogy Barbi már nem vállal kifutós szerepeket, mivel retteg attól, hogy a hatalmas magassarkúban véletlenül megbotlik, hiszen most már a picike Horanbabyre is ügyelnie kell, nem csak magára.

A rajongók vegyesen fogadták a hírt. Vannak, akik nagyon örülnek, hiszen úgy vélik a két fiatal remek párost alkot, és a közös gyermek örökölni fogja a szülei génjeit, így egy nagyon szép/helyes lány/fiú fog majd cseperedni belőle. Viszont több elvetemült rajongó nem tetszésüket mutatta ki, miszerint „Niallnek engem kellett volna teherbe ejtenie!” vagy „Már a babaszoba is kész van pedig, miért a PALVIN?”, „45 kilót fogytam, hogy végre legyen esélyem arra, hogy Niall felfigyeljen rám!!!!!” vagy „Most már biztos: szűz leszek örök életemben 🙁” vagy #MyVaginaisSoReadyForNiall.

A Music Daily csapata jó egészséget kíván a leendő fiatal édesanyának és reméljük az édesapa is kiveszi a részét a babavárás által okozott izgalmakból!