Kathy Griffin szerint Demi Lovato egy köcsög!

Untitled-1

A komikus, színésznő Kathy Griffin twitteren szólt be az egyik legsikeresebb Amerikai énekesnőnek, Demi Lovatonak. Az 53 éves színésznő konkrétan nem fejezte ki, miért is nevezte bunkónak Demit, csupán ennyit tett közzé twitteren:

„Le kellene már végre nyugodnia a p***ába, amiét lehányták Lady Gagát.”

Pár hete ugyan is Gaga fellépése közben az egyik statiszta színeset ásított egyenesen az énekesnőre, ami kiverte a biztosítékot Deminél, mivel köztudott, hogy étkezési zavarokkal küzdött több éven át. Mint azt Demi ki is írta twitterén, imádja az extrém énekesnő munkásságát és az egyik legtehetségesebb előadónak tartja, viszont szerinte ezzel nem mutatott jó példát Gaga.

„Szomorú… Mintha nem lenne elég ember dicsőítve az étkezési zavarok miatt. A lényeg, hogy egyáltalán nem menő vagy művészi. Hagynátok, hogy valaki odavigyen egy tűt és belőjön titeket? A függőség függőség” – írta Demi twitterén.

Kathy azóta törölte beszólását twitter profiljáról, de Demi nem hagyta annyiban és egy régi képpel üzent vissza a komikusnak, ahol grimaszolva mutat a háttérben lévő Kathyre. A képhez pedig ennyit főzött a fiatal énekesnő:

„Csak azokkal vagyok köcsög, akiket ki nem állhatok” – fűzte hozzá a twitterére feltöltött képhez Demi.

Untitledsdf-4

A nyílt beszólogatást természetesen Demi rajongó sem hagyták annyiban, akik rögtönk kedvencük védelmére keltek és durva véleményekkel bombázták Griffint, aki még retweet-elt is néhány hozzászólást, annyira jól szórakozott rajtuk. Demi azonban felnőtt módjára kezelte a helyzetet és megkérte rajongóit, hogy nyugodjanak le:

„Annyira szeretlek titeket, srácok, de le kell állnotok a gyűlölködéssel. Függetlenül attól, hogy mit mondtak vagy tettek egyesek. A kegyetlen dolgok, amiket néhányan írtatok, nagyon-nagyon meg tudják bántani az embereket. Ezt internetes zaklatásnak hívják, és ez egy olyan dolog, amit soha nem szabad senkinek sem kívánni. Nem számít, mi történt. Szolgáljatok példával a többi utálkozó számára. Tudom, hogy az én Lovaticjaim ennél jobbak. Nagyra értékelem, hogy mindig itt vagytok nekem, de ezzel már túl messzire mentetek. Ne utálkozzatok.”