Miley Cyrus beteg rajongójával találkozott

ghfh

Biztosan egy örök emlék marad Lulu Martinez, a leukémiával küzdő lány számára az, hogy találkozhatott legnagyobb kedvencével, Miley Cyrusszal.

Lula nővére, Brittany és barátai elindítottak Twitteren egy kampányt a #MileytoLulu hashtaggel, melynek célja az volt, hogy a beteg lány találkozhasson példaképével, Miley Cyrusszal. Több hetes próbálkozás után a terv beteljesedni látszott, ugyanis a Miley koncertjét adó Xcel felfigyelt erre a nem mindennapi cselekedetre és meghívták a koncertre, illetve a kulisszák mögé Lulut és baráti körét, akik az „akcióban” részt vettek.

A srácok először a Minnesota Wild jégkorongjátékosaival találkozhattak, majd a koncert után Miley is megjelent, személyesen üdvözölte rajongóit, Luluval az élen.

„Elterveztem, hogy addig fogok ezzel dicsekedni az iskolában, amíg le nem érettségizek és férjhez nem megyek.”

– árulta el Lulu, majd azt is elmesélte, hogy egy pólót és egy Team Lulu karkötőt ajándékozott Mileynak. Emellett beszélgettek és közös fotókat is készítettek.

„Azt hittem, ha találkozom majd Miley-val akkor izgatottságomban tuti el fogom hányni magam és ő csak úgy fog rám emlékezni, mint a lány, aki rókázott, de szerencsére minden simán meg.”