Popriadó: érkezik Kylie Minogue, Bebe Rexha és Tove Lo közös dala

Összeállt a három popdíva.

Kylie Minogue, Bebe Rexha, és Tove Lo az évek során már külön-külön is beírták magukat a poptörténelem nagykönyvébe, és mindhármuknak sikerült maradandót alkotniuk a pályafutásuk során, most pedig úgy néz ki, egyesítették az erejüket egy nagyszabású kollaborációhoz. A három popdíva a közösségi oldalaikon osztotta meg az örömhírt a rajongóikkal egy-egy videó keretein belül.

Elsőként az ausztrál ikon, Kylie posztolt ki egy linket, melyen keresztül előre le lehet menteni a dalt, majd egy videóval fokozta tovább a hangulatot:

Ugyanabban az időben Bebe és Tove Lo és megosztott egy-egy igencsak hasonló videót:

Kylie nem váratta sokáig a hivatalos bejelentéssel a rajongóit, és pár órával később elárulta, hogy a track címe My Oh My lesz, és a világpremier holnap, hazai idő szerint délelőtt fél 10-kor lesz a brit BBC Radio 2-n. A szerzeményt ide kattintva tudod előre lementeni.

Az ausztrál énekesnő és Tove Lo egyébként már dolgoztak együtt a Really Don’t Like U című közösükön, mely a svéd sztár 2019-es Sunshine Kitty című lemezén kapott helyet.

A három szupersztár közül kettőt, Kylie-t és Bebe-t idén Budapesten, a Szigeten is elcsíphetjük élőben: az előbbi augusztus 7-én, az utóbbi pedig augusztus 10-én lép színpadra a fesztiválon, ahol minden bizonnyal felcsendül majd élőben a közelegő kollabjuk is.