18 évvel ezelőtt mutatták be a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatot

Nézzük, hol tartanak ma a főszereplők.

2006. július 7-én, azaz napra pontosan 18 évvel ezelőtt került bemutatásra a H2O: Egy vízcsepp elég (angol címén H2O – Just Add Water), mely hazánkban több csatornán is futott, többek között a Jetix, a Disney csatorna, a Viasat3, az M2, a TV2 Kids és a Story4 is műsorra tűzte. Érdekesség, hogy a Viasat3 saját szinkront rendelt be az epizódokhoz, így vannak olyan részek, melyeknek két hivatalos magyar szinkronnal rendelkező változata is van. A sorozat egyébként 3 évadot élt meg és 78 epizódot készítettek el belőle ezalatt, melyek átlagosan 22-27 percesek voltak.

A sorozatot lezártnak tekintették a készítők, illetve a színészek is más-más projektekben szerették volna kipróbálni magukat – olyannyira, hogy az Emma-t alakító Claire Holt például már a második évad végén kiszállt, hogy egyengesse színészi karrierjét. 2013. és 2016. között futott a Makoi hableányok, mely a sorozat spin-offjaként volt titulálva, de közel sem sikerült akkora nemzetközi sikert elérni vele, mint az anyasorozattal. Nézzük, hogy néznek ki most a főszereplők és merre haladt karrierjük az elmúlt évek során.

Cariba Heine – Rikki

Cariba Heine a mai napig kisebb szerepekben látható, főként mellékszereplőként. Legutolsó nagyobb dobása 2020 és 2022. között volt, amikor a The Secrets She Keeps c. thriller sorozatban láthatta az ausztrál közönség, igaz az alkotás Európába, pláne Magyarországra nem érkezett meg. A színésznő nem túl aktív közösségi média fiókján, Instagrammon például főként 2023-as posztokat találtunk, de arra fényderült, hogy a napokban mondta ki a boldogító igent Olaszországban.

Phoebe Tonkin – Cleo

Phoebe Tonkin a mai napig igazán aktív és egy tucat filmben vagy sorozatban köszönhetett vissza arca. A H2O után a The Secret Circle c. sorozat főszereplője lett, majd hamar a Vámpírnaplók univerzumába csöppent, ahol az egyik spin off, A sötétség kora egyik főszereplője lett. Egy kis pihenőre ment, majd később visszatért például a 2019-es Virágzásban, de 2024-ben már jelent meg egy filmje, Kid Snow címmel és jelenleg is egy sorozaton és egy filmen munkálkodik.

Claire Holt – Emma

Mint, ahogy azt már említettük, Claire Holt volt az első, aki megragadta az alkalmat, hogy saját karrierjét egyengesse, így a második évad után ki is szállt a sorozatból. A hableányos sorozatot egy horrorfilm forgatása miatt hagyta ott, mely a A hírnök 2: A vég kezdete címet kapta és nem volt sajnos átütő siker. Ezután a Bajos csajok 2. részében szerepelt, illetve a Pretty Little Liars – Hazug csajok társaságában is láthattuk – előbbi nem remekelt valami fényesen. Ő is a Vámpírnaplókban és A sötétség korában landolt, majd pedig 3 gyermeket vállalt.

Indiana Evans – Bella

Indiana Evans volt az a főszereplő, akiben nagyon hittek a készítők és a rajongók is, viszont a színésznő inkább a kispolgári életet választotta. Legutóbbi pár másodperces szerepe a Thor: Szerelem és mennydörgésben volt (a képen is ez látható), előtte is egy-egy kisebb szerepet vállalt csak. Mostanra szinte teljesen eltűnt az internetről is, kerüli a fényűzést. Az év elején jelentették be, hogy egy Új-Zélandon játszódó sorozat főszereplője lesz, így lehetséges, hogy idén vissza tervez térni.

Burgess Abernethy – Zane

Burgess Abernethy a Hallmarkon landolt és a Harry és Meghan: Az első királyi év c. film volt a legsikeresebb alkotása eddig és jelenleg semmilyen projektje nincs, melyen dolgozna.

Angus McLaren – Lewis

Angus McLaren sem túlságosan aktív már, utoljára 2021-ben a Családban marad c. sorozatban szerepelt, majd ő is inkább a hétköznapi életet választotta. Facebookon még aktív a mai napig, de nem viszi túlzásba ő sem a posztolást.

Brittany Byrnes – Charlotte

A színésznő 2018. óta nem állt kamerák elé, viszont Instagram oldalát folyamatosan frissíti, így akit érdekel, hogy miújság vele, tökéletes forrása lehet a képmegosztó. Jelenleg neki sincs semmilyen projektje listázva.