Befutottak az első képek KJ Apa és a Hazug csajok társasága sztárjának közös filmjéből

Az alkotás idén augusztusban érkezik.

KJ Apa a Riverdale című sikersorozatnak köszönhetően tett szert világhírnévre. A széria hét évad után tavaly ért véget, azóta pedig még nem láthattuk viszont a színészt a képernyőn, de ez hamarosan változni fog. Augusztusban érkezik ugyanis a Riverdale utáni első filmje, a One Fast Move, melyben feltűnik még többek között az új Hazug csajok társasága sztárja, Maia Reficco, A Grace klinika és az Eufória című sorozatokból ismert Eric Dane, az Outer Banks Topperje, Austin North, és Edward James Olmos is.

A történet szerint a fiatal főszereplő srácot, West (KJ Apa) teljesen elhagyta a szerencse. Frissen szabadult a börtönből, és anyagilag teljesen le van égve, így, mivel nincs semmi vesztenivalója, elhatározza, hogy felkeresi a rég nem látott apját, Deant (Eric Dane), hogy segítsen neki megvalósítani a gyerekkori álmát, ami nem más, mint hogy profi motorversenyzővé váljon. Az útja során egy kisvárosban rátalál a szerelem Camila (Maia Reficco) személyében, és egy motorosbolt tulaja, Abel (Edward James Olmos) a szárnyai alá veszi. Közösen életreszóló kalandra indulnak, és elkezdik ledönteni a falakat, melyeket Wes épített maga köré az apja távolléte miatt.

A premier augusztus 8-án lesz a Prime Videon, és már az első képek is megérkeztek a filmből – ezekért lapozd végig az alábbi Instagram posztot:

Az akciófilm rendezője és írója Kelly Blatz volt, aki maga is rajong a motorversenyzésért, ezért is szerette volna elkészíteni az alkotást.

Feltűnt, hogy még nem készült egyetlen olyan film sem, aminek a középpontjában ez a lenyűgöző sport, a motorversenyzés áll. A One Fast Move-val a csapatommal azt tűztük ki magunknak célként, hogy egy autentikus filmet készítsünk, ami jól átadja a motorversenyzés izgalmát és a benne rejlő veszélyt is, miközben egy magával ragadó történetet mesél el

– nyilatkozta az Entertainment Weeklynek.