Élőben mutatta be először második szólódalát Perrie

A Tears napokon belül hivatalosan is megjelenik.

Leigh-Anne után idén áprilisban Perrie is útnak indította a szólókarrierjét első saját dalával, mely a Forget About Us címet kapta. A folytatásra sem kell már sokat várni, ugyanis a második szóló kislemeze, a Tears június 21-én érkezik, és az indulószerű, popos és nyárias hangzású elődjével szemben egy 90-es évek r&b-je inspirálta track lesz, amit a megjelenés előtt most élőben mutatott be először.

Az énekesnő a Capital Summertime Ballján lépett színpadra, ahol összesen 3 dalt adott elő. A minikoncertet a Forget About Us nyitotta, majd a napokon belül hivatalosan is megjelenő Tears csendült fel, ezt követően pedig egy dance break után egy feldolgozásba csapott bele, méghozzá Whitney Houstontól az I Wanna Dance With Somebody-ba, ami alatt igazán megcsillogtatta a hangi adottságait.

Perrie a fellépés előtt elárulta, hogy nagyon izgult a koncert miatt – ebből azonban a színpadon semmi nem látszott.

Nagyon félek! Izgatott vagyok, de izgulok is, annyira, hogy egy kicsit rosszul is vagyok. Rengeteg érzelem kavarog bennem egyszerre

– nyilatkozta.

Az énekesnő már korábban megosztotta, hogy még idén piacra dobja a debütáló szólóalbumát, így még rengeteg új zenére számíthatunk tőle a következő hónapok során.