Rihanna és Calvin Harris slágere volt Taylor Swift tegnapi meglepetése

Taylor Swift világában tudjuk, hogy nincsenek véletlenek – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Liverpoolban egy igazán váratlan meglepetés dallal készült a közönségnek.

A péntek esti, június 14-ei koncerten az énekesnő nem egy korábbi lemezéről megjelent, sokak által már elfeledett dalt keltett újra életre, hanem egy olyan dalt énekelt, amiben csak szerzői és háttérvokalista szerepe volt csupán.

Választása a 2016-os Calvin Harris és Rihanna slágerre, a This Is What You Came Forra esett, amit az akkori párjával, Harrisszel szerzett. Ebben az akusztikus részben a másik meglepetés teack a gold rush volt, amit az evermore lemezről keltett újra életre.

Minden este, amikor az akusztikus részéhez érunk a shownak, minding próbálok valami olyat kitalálni, amit valószínűleg szívesen hallanátok és talán olyan dalokat választok, amiket el is vártok. Lássuk, hogy teljesítünk ma

– vezette fel a dalt az énekesnő.

Néhány napja arról cikkeztünk, hogy Swift a Hannah Montana: A filmhez készült betétdalát, a Crazier-t válogatta be koncertjének ezen különleges részébe. Egyébként a tegnapi dalt összesen két alkalommal adta elő élőben, egyszer 2016-ban és egyszer 2017-ben.