Közel 6 év után megérkezett Normani debütáló lemeze

2018-ban jelent meg Normani debütáló dala, akkor Khaliddal közösen Love Lies címmel, amit a Kszi, Simon c. filmhez készítettek el. Az énekesnő azóta sok műfajban kipróbálta magát, és 6 évvel később úgy tűnik végre megtalálta azt, amit a legközelebb érez magához: szexualitását és nőiességt ünnepli – ez a DOPAMINE.

Valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni az énekesnő nevét, aki miután a Fifth Harmony lányok útjai elváltak, az egyik legsikeresebb szólódalt tudhatta magáénak Motivation címmel. A stílustól mára teljesen elhatárolódik, és a lüktető basszusokkal és szexiséggel átszőtt rnb felé vette az irányt. A korong az énekesnő számára a szabadságot jelenti és a kiteljesedést szimbolizálja, ugyanis a boldogsághormon néven is ismert dopamin inspirálta magát a korongot és tematikáját.

Erősen nyit a lemez, ugyanis a Big Boy egy tipikus „bad bitch anthem”, de nevezhetjük egyszerű „confidence boost” tracknek is, miközben az ezt követő Still már egy hip-hop óda a szülővárosának. De persze nem állt meg ennél a művésznő, több dal egy fülledt éjszakát idéz meg A szükre ötven árnyalatában, a Take My Time pedig az egyik leginkább rádióbarát dala a korongon, így nem lepődnénk meg, ha a nyárra bedobnák ezt a rádióknak.