Kiderült melyik szereplők térnek vissza az Eufória 3. évadában

Az HBO vezérigazgatója erősítette meg a hírt.

Casey Bloys, az HBO és a MAX vezérigazgatója a Variety-nek adott interjút az Eufória jövőjével kapcsolatban. A hírek szerint Bloys megerősítette, hogy ugyanaz a főszereplő gárda tér vissza a folytatásban.

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy az időugrás mértéke még nem tisztázott, ugyanis Sam Levinson és csapata még nagyon dolgozik ezen. Igaz, név szerint nem erősítette meg, hogy ki tér vissza, de az újságíró kifejezetten rákérdezett, hogy Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney és Hunter Schafer újra látható lesz-e a sorozatban, aki úgy bújt ki a kérdés alól, hogy „ugyanaz a főszereplőgárda tér vissza” biztosan.

Sam már dolgozik rajta. Sok egér-macska játék volt vele… Egy dolog van, amit Sam nagyon nem akar, az pedig az, hogy ne legyenek középsuliban. Régen annak a settingnek lett volna értelme, de már nem igazán. Ebből kifolyólag sokat dobálják egymásnak a cselekményt, hogy mennyire legyen a távoli az a jövő és ilyenek. Ugyanaz a főszereplőgárda tér vissza.

Arról is lerántották a leplet az interjú során, hogy biztosan 2025-ben érkezik a folytatás, ugyanis senki sem szeretné tovább húzni a történetet és várhatóan még idén elkezdik a forgatási munkálatokat.