Júniusban tér vissza a képernyőkre Eva Longoria

Eva Longoria újra sorozatszereplésre adta a fejét – a színésznőt a 2004 és 2012 között futó Született feleségek c. sikersorozatban ismerte meg a világ, legutóbbi főbb szereplése pedig a 2015-ös Telenovela c. egy évadot megélt sorozatban volt.

Most pedig végre visszatér a televíziók képernyőire, igaz mostmár az igényekhez igazodva exkluzívan streamingen: legújabb sorozatát június 26-án mutatja be az Apple TV+ Land of Women címen. A napokban futott be a sorozat első előzetese is.

A sorozat hivatalos leírása szerint egy dramedy-re számíthatunk, amelyben Eva Longoria alakítja Galát, egy jómódú New York-i lakost, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor férje nem tudja visszafizetni az adósságát rossz embereknek. Mivel veszélyes bűnözők keresik családját és mára eltűnt férjét, Gala kénytelen elhagyni a várost idősödő anyjával, Juliával (Carmen Maura) és tinédzser lányával, Kate-tel (Victoria Bazúa) és édesanyja szülővárosába kényszerül menni, Észak-Spanyolországba – ahonnan Julia 50 évvel ezelőtt menekült el új életet kezdeni, és remélni, hogy személyazonosságuk rejtve marad. A bájos borvárosban azonban gyorsan terjed a pletyka, megfejtve legmélyebb családi titkaikat és igazságaikat is.

Eva egyébként Selena Gomez nagysikerű, Gyilkos a házban c. sorozatában is fel fog majd tűnni augusztusban.