Erre számíthatunk Charlotte Sands budapesti koncertjén

Holnap érkezik Budapestre az énekesnő.

Charlotte Sands érkezéséről már többször beszámoltunk, sőt arról is cikekkeztünk, hogy helyszínváltozás miatt a holnapi, június 4-ei bulinak az Analog Music Hall ad majd otthont. A Live Nation Magyarország már a tervezett menetrendet is közzétette, így már azt is tudjuk, hogy Charlotte 21:15-kor kezd, az előzenekarok Emi Jeen 19:30-kor, AJA pedig 20:15-kor.

Ha az eddigi koncertek dallistáját nézzük, akkor elmondható, hogy Sands legutóbbi lemezéről, a can we start overről az összes dalt előadja, így mind a tíz, köztük a spite és a címadó can we start over is biztosan felcsendül majd. A buli egyébként két részre osztható, amit egy akusztikus középső rész választ ketté.

Az első felvonás során biztosan hallható lesz a legfrisebb korongjáról a pity és get over it is, de korábbi dalaiból bekerült az Every Guy Ever, a Bad Day és a Rollercoaster is. Az akusztikus részben kettő dal csendül majd fel, amelyek teljes mértékben meglepetések, így ez a közönségen és majd magán az előadón múlik, hogy Budapesten mely dalok kerülnek bele ebbe a repertoárba.

A második etapra hagyta Sands az igazi nagyágyúkat, ugyanis a use me, a teeth is itt lesz hallható, de az Alright és a spite sem maradhat ki a buliból. Aki pedig azt hinné, hogy ezzel a stílussal már nem összeegyeztethető számára legnagyobb slágere, a Dress, az nagyon is téved – a művésznő egy kicsit hardcoreabb verziót készített slágeréből, így tökéletes lezárása az estének és meglesz tőle biztosan a katarzis momentum.

A teljes dallista várhatóan:

 1. can we start over?
 2. pity
 3. Bad Day
 4. dead body
 5. on the outside
 6. Every Guy Ever
 7. Rollercoaster
 8. get over it
 9. Lost
 10. meglepetés akusztikus dal
 11. meglepetés akusztikus dal
 12. blindspot
 13. use me
 14. teeth
 15. Alright
 16. Spite
 17. Dress – Heavy Version