Ezért hagyott fel a 13 okom volt sztárja a színészettel

Dylan Minnette neve több helyről lehet ismerős: sokaknak a 13 okom volt c. Netflix sorozat miatt csenghet ismerősen a neve, mások a Sikoly filmsorozatból ismerhetik, de akadhatnak olyanok is, akik a zenéje miatt, ugyanis Minnette a Walllows nevű banda frontembere is jelenleg, így énekel és hangszeren is játszik.

Dylan a napokban arról beszélt egy interjú során, hogy ő úgy érzi, ott hagyta Hollywood filmes iparát és megtalálta az igazi boldogságot a zenében. Úgy fogalmazott, hogy tisztában van azzal, hogy kevés embernek lehet sikeres színészi karrierje, és hálás is ezért, hogy neki ez megadatott, de az igazi boldogságot a zene adja neki jelenleg, szóval erre tervez fókuszálni jelenleg.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, mert sikeres volt a színészi karrierem… de úgy éreztem, hogy munkává válik lassan… Úgy érzem, hogy a Wallows és a zene az, amit szenvedéllyel tudunk csinálni teljes mértékben, mint banda… Azt éreztem, hogy olyan helyzetben vagyok, hogy egy kis ideig még tudok azzal [színészet] foglalkozni, miközben a maximumot nyújtom a másikban [zene]. Ezt meg csak úgy tudom megugrani, hogyha az időm és energiám 100%-át ennek szentelem. Azt teszem, ami természetesnek érződik és egyszerre inspirál is.

A srácoknak egyébként május 24-én, vagyis múlthét pénteken jelent meg legújabb lemezük, melyet ha szeretitek az indie-pop zenét, mindenképp csekkoljatok.