Felszántja a Sziget Nagyszínpadát Skrillex

Skrillex kiadta nagyon várt, új single-jét, a „Push”-t TAICHU-val, HAMDI-val, OFFAIAH-val és egy titokzatos „Contra” nevű szerzővel.

Az idei Sziget headlinere, Skrillex új single-jét, a „Push”-t ezúttal a klubzene úttörőjével, Hamdival, a house producerrel, OFFAIAH-val, az argentin énekesnővel, TAICHU-val képzelte el. Azonban van még a Spotifyon egy artist név – „contra”, ami (vagy inkább aki?) korábbi „TAKA” című együttműködésében is megjelent featként. Kilétéről azonban nem derült még fény és a már óriási konspirációkat olvashatunk a rajongóktól.

Az új virális klubhimnuszt eredetileg tavaly mutatták be a londoni székhelyű közösségi rádióban, a Rinse FM-ben, és azóta bekerült a legjobb DJ-k globális szettjei közé, így adott volt a döntés, hogy hivatalosan is kiadják a tracket. 

Skrillex és Hamdi mesteri, produceri képessége, hogy pontosan azt produkálják, amit a táncparkett megkíván. A minimalizmus elemei éppen a megfelelő időben nyomják és húzzák egymást, hogy elkerülhetetlen táncigényt teremtsenek. TAICHU játékos dalszövegei pedig teljesen új magasságokba emelik az ütős dance banger energiáját. Emellett még egy harmadik szereplő, a house-ban utazó, OFFAIAH egészíti ki szerzőként a kombót, illetve az a bizonyos „contra”, akiről egyelőre nem sokat tudunk, csak hogy ott volt Priya Raguval, Ahadadreammel közös „TAKA” című, legutóbbi felvételén is társszerzőként.