Társkereső appok által inspirált horrorfilmben kapott főszerepet az Emily Párizsban sztárja

Egyből filmsorozatot terveznek készíteni az alkotásból.

Lucien Laviscount az Emily Párizsban című Netflixes sikersorozatban nyújtott alakításának köszönhetően tett szert világhírnévre, most pedig újabb nagy dobásban kapott főszerepet. A színész a készülőben lévő, Borderline című horrorfilmben láthatjuk majd, melyhez nagy reményeket fűznek a készítői, ugyanis már most azt tervezik, hogy filmsorozatot csinálnak belőle.

Az alkotást a társkereső appok inspirálták, és az első részében egy fiatal nő, Zena történetét ismerhetjük meg, aki a Borderline nevű bárba beszélt meg találkozót a jóképű Jackkel, akit egy társkereső alkalmazáson keresztül ismert meg – csakhogy a férfi nem jön el a randira. Zena hamar rájön, hogy felültették, de a kissé ügyetlen, mégis vonzó Paul meggyőzi, hogy maradjon, és igyon meg vele valamit.

Azonban a férfi szerethető stílusa és kommunikációs készsége csupán a látszat: valójában egy sorozatgyilkos, aki az áldozatait a Borderline bár falai közé csábítja, ahol egy törvény sem uralkodik.

Zena karakterét Cynthia Khalifeh alakítja majd, míg Lucien Paul bőrébe bújik. Mellettük feltűnik még az alkotásban többek között Laura Marano és Jason Flemyng is, a rendezői székbe pedig Jane Gull fog ülni.

A Borderline egy meghatározó film lesz a horror műfajában. Mélyre ássuk magunkat a társkereső appok sötét oldalába, és bemutatjuk mindenki legnagyobb félelmeit a használatukkal kapcsolatban, mindezt pedig egyedi, rémisztő, és magával ragadó módon tesszük

– nyilatkozta a film egyik producere, Martin Owen.

A forgatás már kezdetét vette, melynek az Egyesült Királyság és Málta biztosítják a helyszíneit, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.