A 2000-es évek nagy popsztárjait idézi vissza Camila Cabello és Lil Nas X közös klipje

Íme a HE KNOWS hivatalos kisfilmje!

Pár hete jelent meg Camila Cabello és Lil Nas X közöse, a HE KNOWS, most pedig a hivatalos kisfilm is befutott a kollabhoz. Az énekesnő az új érájával a 2000-es évek nagy popsztárjait idézi vissza, és a klip is ennek fényében készült el. Egy nagyszabású táncos jelenettel indul, és egy kreatív történetet is beleszőttek, miszerint a két sztár egy pasin veszekszik, akiről aztán a végén kiderül, hogy csak egy próbababa.

Még soha nem láttam olyan videót, amiben egy csaj és egy srác harcolnak ugyanazért a pasiért. Mindkettőnknek nagyon tetszett a koncepció, szóval muszáj volt megvalósítanunk

– nyilatkozta Camila a Rolling Stone-nak.

Az énekesnő elmondása szerint a verekedős jelenetekkel egy kicsit meggyűlt a bajuk, de ettől függetlenül nagyon jól szórakoztak a forgatáson.

Lil Nas X rettentően magas, szóval sokadik próbálkozásra sikerült csak a nyakába ugranom, de jó móka volt az egész. Rengeteget nevettünk együtt.

A közreműködés Camila közelgő, C, XOXO című albumán kap helyet, mely kicsit több, mint egy hónap múlva, június 28-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.

Ez a legjobb lemez, amit valaha is készítettem, és még soha nem voltam ennyire büszke egyik albumomra sem. Egy külön világot alkottam hozzá

– mesélte.

A HE KNOWS mellett eddig egy dalt hallgathatunk a korongról, méghozzá a felvezető kislemezét, a Playboi Cartival közös I LUV IT című szerzeményt.