Megérkezett a negyedik Utódok film hivatalos előzetese

Az alkotás júliusban érkezik a Disney+-ra.

Két éve jelentették be, hogy folytatódik a hatalmas sikernek örvendő Utódok című filmsorozat, áprilisban pedig azt is megtudhattuk, hogy a Rise of Red alcímre keresztelt alkotás mikortól lesz nézhető. A negyedik rész július 12-én érkezik a Disney+ felületére, a premier dátumának közeledtével pedig most a hivatalos előzetes is befutott hozzá.

A legújabb felvonás története szerint Rednek, a Szívkirálynő lázadó lányának, és Chloe-nak, Hamupipőke gyerekének vissza kell menniük a múltba, hogy megakadályozzanak egy katasztrófát, ami Auradont fenyegeti. Egy puccs van ugyanis készülőben, a két utódnak pedig egyesíteni kell erejüket, hogy ez ne történhessen meg, mert ha mégis, annak végzetes következményei lennének.

A filmben feltűnik többek között Rita OraBrandy NorwoodKylie CantrallMalia Baker, Jeremy Swift, Dara Reneé, Ruby Rose Turner, Alex Boniello, Morgan Dudley, Paolo Montalban, Melanie Paxson, Leonardo Nam, Peder Lindell, és Joshua Colley is. Az eredeti csapatból már csak egyetlen szereplő tér vissza, mégpedig China Anne McClain, aki ismét Uma bőrébe bújik.

Hét új dal is készült a folytatáshoz, emellett pedig felcsendül még benne a második rész egyik slágere, a What’s My Name, és a Hamupipőke meséből ismert So This is Love is.