Gyermeket szeretne Adele, amint véget érnek a betervezett koncertjei

Valószínűleg jópár évre eltűnik majd a reflektorfényből az énekesnő.

2021-ben dobta piacra a negyedik albumát Adele 30 címmel, azonban sajnos turnéra nem indult a lemezzel. Helyette Las Vegasban koncertezett az elmúlt években a rezidenciája keretein belül, idén nyáron pedig Münchenbe is ellátogat 10 fellépés erejéig. Egy időben azt pletykálták, hogy ezután jelenti majd be a turnéját, hogy a világ többi táján élő rajongói is láthassák élőben, ám úgy tűnik, semmi ilyesmi nincs tervben, és helyette a családját szeretné bővíteni az énekesnő.

A sztár a pár nappal ezelőtti showján osztotta meg a rajongóival, hogy amint véget érnek a betervezett koncertjei, szeretne még egy gyermeket, méghozzá egy kislányt.

Amint teljesítettem az összes kötelezettségemet, és letudtam az összes koncertemet, szeretnék még egy gyereket. Mivel már van egy kisfiam, így ezúttal egy kislányt szeretnék. Valószínűleg ő lenne az az ember, akit az egész világon a legjobban szeretnék, de a legjobban is utálnék egyben

– árulta el a közönségének.

Azt is hozzátette, miért érzi így:

Biztos, hogy mindig jól helyretenne engem, nem? Úgy, hogy én lennék az anyukája, és Rich az apukája, biztos, hogy egy főnökösködő kis királynő lenne.

Adele kisfia, Angelo 2012-ben látta meg a napvilágot. Az énekesnő három éve van együtt a jelenlegi párjával, Rich Paullal, akinek már van egy 22 éves lánya.

A sztár Weekends with Adele elnevezésű rezidenciája 2022 novemberében startolt el, és ha már nem jelentenek be új dátumokat, idén novemberben ér véget. A müncheni koncertjeire augusztus 2. és 31. között kerül sor.

A rajongók valószínűleg örülnek a kedvencük örömének, hogy bővíteni szeretné a családját, ugyanakkor kicsit keserédes a hír, mivel így biztos, hogy az elkövetkezendő jópár évben nem számíthatunk sem új albumra, sem pedig turnéra az előadótól.