Benny Blanco megerősítette, hogy a gyermekvállalást tervezik Selena Gomezzel

Beigazolódtak a hetekkel ezelőtti hírek.

Pár hete egy forrás kotyogta ki, hogy Selena Gomez és párja, Benny Blanco készen állnak a gyermekvállalásra, most pedig maga Benny erősítette meg a hírt. A producer a SiriusXM rádió egyik műsorának a vendége volt, ahol úgy fogalmazott, ez a következő célja az életben.

Ez a következő célom, ezt szeretném kipipálni a bakancslistámon. Van egy csomó keresztgyerekem, és egy csomó unokaöcsém is. Egyszerűen imádom a gyerekeket

– nyilatkozta.

Bár a családalapításról kertelés nélkül megosztotta a terveit, arra már kevésbé egyenes választ adott, hogy mikor tervezi megkérni Selena kezét – érhető, hiszen valószínűleg szeretné, ha meglepetés lenne.

Mindennek eljön a maga ideje, de egy dolgot elárulhatok. Akárhányszor ránézek, mindig azt mondom: elképzelni sem tudom, hogy lehetne minden még ennél is csodálatosabb. Mindig ezt mondom neki.

Az Us Weeklynek nyilatkozó bennfentes korábban azt mondta a két sztár kapcsolatáról, hogy mindketten úgy érzik, egymás mellett szeretnék leélni az életüket, és hasonlóan gondolkodnak a házasságról, illetve a családalapításról.

Selena és Benny egyébként lassan egy éve alkotnak egy párt, és szemmel láthatóan igazán boldogok egymás mellett.