Megérkezett Kállay Saunders András új dalának tökéletesen nyárra hangolt remixe

Kállay Saunders és a tunéziai énekes, Ashref új, nyári himnuszát – amely a világ legnagyobb globális lemezkiadók egyikénél, a Warner Music Groupnál jelent meg – ezúttal az egyesült királyságbeli producer, let me you bolondította meg a klubélet jelenleg egyik legtrendibb műfaja, a miami house stílusjegyeivel.

A New York-i születésű, magyar énekes, Kállay Saunders Ashreffel karöltve nemrég kiadta „Breathing” című, érzéki afro-pop felvételét miután az Euróvíziós Dalfesztivál egykori versenyzője hosszabb távra megállapodott a világ egyik piacvezető lemezkiadójával és a Magneoton közreműködésével.

A felvétel eddig elérte a negyedmilliós összesített streaminget, de a csúcsidőszaka még korántsem ért véget. A „Breathing” ugyanis ezúttal egy plusz, klubkész let me you remix-szel is kiegészül annak reményében, hogy a világ legkülönfélébb szabadtéri szórakozóhelyein is találkozzanak vele az elektronikus zene szerelmesei. Erre természetesen megvan minden esély, hiszen Kállay Saunders azon kevés előadók közé tartozik, aki exportképessé érett zeneileg és nem az első olyan projektben vehet most részt, amely nemcsak a hazai füleknek kedvez, de a külföldi zenehallgatókból is rajongást vált ki.

Aki let me you-ként nem is, de anatuként már biztosan hallhatott a szerzőről, ugyanis egy és ugyanazon személy különböző projektjeiről van szó. Az ír származású alkotó az eredeti „Breathing” társszerzője és Kállay Saunders állandó producertársa, így tulajdonképpen saját zenéjét „írta felül”.

A 2022-es év végén indult let me you zenei projekt annyiban különbözik anatuétól, hogy ebben élheti ki igazán a brit dance és a világzene iránti korai szerelmét elsajátítva a remixelés minden csínját-bínját. Gyakran terepfelvételekkel vagy hangjegyzetekkel kezdi let me you, és több tucatszor dolgoz át számokat egy új hangzás után kutatva, miközben arra is ügyel, hogy ne veszítse el az eredeti ötlet lelkét. Debütáló dala, a ‘Your head on my shoulder’, BERNT-tel együttműködve nagy sikereket ért el.    

Az új remix az eredeti videóklip egy felszabadultabb alternatívájával együtt jelent meg, melyben a szó szoros értelmében fellélegeztek az előadók és a klipforgatás önfeledtebb pillanataiból válogatott a rendező, LeHo Legacy.