A hírnév előtt egy boltban dolgozott Nicholas Galitzine A Bridgerton család sztárjával

Ugyanabban a frozen yoghurt üzletben dolgozott a két sztár.

Nicholas Galitzine jelenleg a világ egyik legfelkapottabb színésze olyan filmeknek köszönhetően, mint a Bíbor szívek, a Vörös, fehér és királykék, vagy éppen a napokban megjelent A rólad alkotott kép, azonban hosszú utat tett meg, hogy idáig jusson. Az első szerepét 2014-ben zsebelte be, innentől kezdve pedig évi legalább egy alkotásban feltűnt, azonban a kezdetekben nem keresett eleget a színészkedéssel ahhoz, hogy el tudja tartani magát, így részmunkaidőben dolgozott különböző helyeken.

A sztár a Backstage-nek árulta el, milyen munkahelyei voltak akkoriban. Többek között pincérkedett, edzőként foglalkozott gyerekekkel, volt dadus, ami az egyik kedvenc munkája volt, dolgozott a Abercrombie & Fitch nevű ruhaboltban, amit egyenesen utált, és egy frozen yoghurt boltban is, ahol nem akárki volt a kollégája.

Nicholas a Szexoktatás és A Bridgerton család sztárjával, Simone Ashleyvel adagolta a fagyasztott yoghurtot az ületben. Sajnos ennél többet nem osztott meg arról, hogy milyen volt a színésznő munkatársának lenni, de annyit azért hozzátett:

Úgy gondolom, mi színészek igazán kitartó bagázs vagyunk.

Bár ő nem említette meg a pályatársát, Simone is mesélt pár éve arról az időszakról, amikor eladóként dolgozott. A színésznőt 2022-ben, egy podcastben kérdezték A Bridgerton család sikeréről, amire azt válaszolta:

Izgatott vagyok minden miatt, ami történik, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy ne felejtsük el, honnan jöttünk. Hosszú évekig egy frozen yoghurt boltban dolgoztam, és mellette pincérkedtem is, mert nem kaptam egy színészi munkát sem. Csak az elutasítás jött mindenhonnan. Folyamatosan csak meghallgatásokra jártam, és igyekeztem fejlődni. Úgy gondolom, bármilyen pályát is választunk, mindannyian megállás nélkül gürizünk azért, hogy eljussunk oda, ahova szeretnénk, és ezt nem szabad elfelejteni. Erre büszkének kell lennünk.