Taylor Swift videóinak rendezőjének filmjében kapott szerepet Rita Ora

Nyáron újra Magyarországra látogat Rita Ora.

Szélesedni látszik Rita Ora filmes palettája, ugyanis a színész-énekesnő és celebritás Drew Kirsch videóklip rendező legújabb thrillerében kapott szerepet. Ora egyébként a tavalyi SZIN-es koncertje után idén újra Magyarországra látogat, csak most a Campus Fesztivál keretein belül – jegyvásárlás itt.

A film rendezőjétől eddig főként zenés videókat láthattunk, például ő volt a felelőse Taylor Swift You Need to Calm Down, illetve Lover c. videójának, de Shakira, Charlie Puth, John Legend, Imagine Dragons és Machine Gun Kelly is a megtalálható a portfoliójában Kirsch-nek. Ora mellett egyébként még Joe Cole (Peaky Blinders), Jack O’Connell és Marshawn Lynch is főszerepben lesznek láthatóak. A betétdalokért és a hangzásért az amerikai DJ ZHU lesz a felelős.

A He Bled Neon c. film hivatalos leírása így szól: elidegenedett bátyja titokzatos halála után Ethan Las Vegas-i útja a temetésre a bűnözés sötét hálóját bontja ki, és arra kényszeríti őt, hogy szembenézzen múltjával, miközben a város mocskos alvilágába ásva feltárja az igazságot, kockára téve mindent, ami számára kedves.