P!nk beperelte Pharrell Williamst

Egy védjegy miatt pereskedik a két sztár csapata.

Jogi vitába keveredett P!nk, és az énekes-producer, Pharrell Williams. Az utóbbi egy új védjegyet szeretett volna bejegyeztetni, amely a P.Inc nevet kapta volna. A probléma csak annyi, hogy az énekesnő szerint a név túlságosan hasonlít az ő művésznevéhez, ezzel pedig összezavarnák, mi több, megtévesztenék az embereket, akik a producer bejegyeztetni kívánt cége által forgalmazott termékeket megvásárolnák.

A pereskedés a héten indult, azonban sem P!nk, sem Pharrell csapata nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban egy publikációnak sem.

Nem az énekesnő az egyetlen, aki bírósághoz fordult Pharrell új cégneve miatt. A Victoria Secret múlt hónapban vitte perre az ügyet, ugyanis 2002. óta forgalmazzák a PINK fantázianevű kollekciójukat, és szerintük is megtévesztő lenne, ha a sztár igencsak hasonló védjeggyel ellátva dobna piacra termékeket.

Pharrell kevesebb, mint egy hónapja keveredett hasonló jogi vitába a gyerekkori barátjával, és producer társával, Chad Hugóval, akivel The Neptunes néven alkottak közösen 1996. óta. Az együttműködésből származó bevételeket mindig is elfelezték, azonban Pharrell nemrég egyedüli tulajdonosaként szerette volna bejegyeztetni a nevüket. Ő azt állítja, azért, hogy harmadik fél ne férhessen hozzá, Chad és a csapata szerint viszont pusztán ki akarja sajátítani a nevet.