© MUSICDAILY

Ismét gyilkos hangulatban van Mimi Webb

Íme a Mistake klipje!

Mimi Webb egyik legnagyobb slágere, a House on Fire arról szól, hogy bosszúból éppen készül felgyújtani a hűtlen exe házát, most pedig egy lépéssel tovább is viszi a sztorit. Megérkezett a legújabb kislemeze, a Mistake videója, melyben már nem csak a pasija otthonát pusztítja el, hanem magát a férfit is.

A merész kisfilmben, melyet egyébként Dél-Kaliforniában forgattak Jenna Marsh rendezésében, az énekesnő először csak gondtalanul vezeti az autóját a barátnőivel, amit táncos jelenetek váltanak fel. A végére azonban sötét fordulatot vesz a történet, és az utolsó képkockákon már az exe zsákba csavart hulláját ássák el.

Az előadó az új dalával új stílust is villantott, és lecserélte a vérbeli pophangzást, ami az első albumát, az Amelia-t jellemezte. A Mistake egy drum and bass szerzemény, melyet a OneRepublicból ismert Ryan Tedderrel készített el, ezzel pedig hatalmas álma vált valóra, hiszen mindig is nagy rajongója volt az énekes-dalszerző-producernek.

Jelenleg teljes mértékben magamra és a karrieremre fókuszálok, és a pillanatnak élek – ezt az érzést szerettem volna dalba foglalni. Hibázni emberi dolog, csak vállalni kell a felelősséget a hibáinkért, és tovább kell lépnünk. Nem szabad félni a rizikós döntésektől, mert csak fejlődünk általuk

– nyilatkozta az Official Charts-nak a megjelenés kapcsán.

Mimi jelenleg az USA-t járja Benson Boone turnéjának a vendégfellépőjeként, és ha már ott van, pár fesztiválon is színpadra lép a nyáron. Elmondása szerint a koncertsorozat előtti, pár hónapos pihenőjét arra használta, hogy az új dalain munkálkodjon, így valószínűleg nem kell sokat várni arra, hogy még több új zenével örvendeztessen meg minket.