Egy befolyásos hollywoodi producer kijelentette, hogy Sydney Sweeney csúnya, és nem tud színészkedni

A színésznő csapata közleményben reagált a támadásra.

Sydney Sweeney csillaga egyre csak felfelé ível. A színésznő az Eufória című sikersorozatnak köszönhetően robbant be a köztudatba, majd a mozivásznat is meghódította olyan filmekkel, mint a Madame Web, az Imádlak utálni, vagy éppen a Szeplőtlen. Azonban nem mindenkit sikerült levennie a lábáról, mi több, egy befolyásos hollywoodi producer most igencsak támadó szavakkal illette őt.

A 81 éves Carol Baum, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Buffy, a vámpírok réme, vagy éppen a Repülj velem!, egy panelbeszélgetés során árulta el a New York Times filmkritikusának, hogy nem érti, mitől lett ennyire felkapott a 26 éves sztár.

Van ez a színésznő, akit most mindenki szeret, Sydney Sweeney. Én nem értem Sydney Sweeneyt. Megnéztem az Imádlak utálni című filmjét a repülőn, mert meg akartam nézni. Kíváncsi voltam, ki ő, és miért beszél róla mindenki, de nézhetetlen volt a film

– kezdte.

Sajnos azonban nem csak az egyébként hatalmas sikert arató romkomot kritizálta a filmes veterán, hanem Sydney kinézetét és tehetségét is. Carol amellett, hogy producerként tevékenykedik, tanít is a Dél-kaliforniai Egyetemem, ahol elmondása szerint a hallgatóitól várta a választ arra, hogy mi okból lett ennyire sikeres a színésznő.

Mondtam az osztályomnak, hogy magyarázzák már el nekem, mit tud ez a lány. Mert nem szép, és színészkedni sem tud. Miért kapták akkor fel ennyire?

A becsmérlő szavak Sydney csapatához is eljutottak, akik nem hagyták annyiban a dolgot, és közleményben reagáltak az elhangzottakra.

Elkeserítő, hogy egy nő, aki abban a helyzetben van, hogy megossza másokkal a tudását és a tapasztalatait, ehelyett inkább egy másik nőt támad. Ha ennyit sikerült elsajátítania a szakmában töltött évtizedei alatt, és úgy érzi, helyénvaló dolog, hogy ezt adja tovább a diákjainak, az hatalmas nagy szégyen. Carol Baum személyét minősíti, hogy igazságtalanul mond becsmérlő dolgokat egy másik női producerről

– áll a közleményben.

A producer egyébként azóta azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy megbánta, amit mondott, és egyáltalán nem szokása nyilvánosan szidni más szakmabelieket – persze mindezt azután már, hogy Sydney csapata kiadta a közleményét.