Kiderült, ki lesz a Nevermore Akadémia új igazgatója a Wednesday 2. évadában

Az tervek szerint még ebben a hónapban indul az új részek forgatása.

Új igazgatót kap a Nevermore Akadémia. Bár több, mint egy éve jelentették be hivatalosan is, hogy érkezik a Wednesday második évada, még mindig nem sokat tudni a folytatásról, de azért pár dologról lehullott már a lepel. Most például a Varietynek köszönhetően kiderült, hogy ki fogja alakítani az új igazgatót, aki nem más, mint Steve Buscemi. A színész neve olyan alkotásokból lehet ismerős, mint a Staten Island királya, a Sztálin halála, vagy éppen a Nagyfiúk.

Az új szereplőről egyelőre semmilyen információt nem tudhattunk meg, azt leszámítva, hogy az első évadban a Gwendoline Christie által alakított Larissa Weems-t váltja. Várható volt, hogy a színésznő nem tér vissza a második felvonásban, hiszen a történet szerint a karaktere meghalt.

A széria 2022 szeptemberében startolt el a Netflixen, és azonnal hatalmas sikert aratott: a streaming platform valaha volt egyik legnézettebb alkotása lett, és nem kevesebb, mint 12 Emmy-díjra jelölték, amiből négyet be is zsebelt. A második évad munkálatai az eredeti tervek szerint tavaly kezdődtek volna meg, azonban a hollywoodi sztrájkok miatt csúszott a forgatás, a hírek szerint viszont április végén végre elindulnak az új részek felvételei az írországi Dublinban.

A főszereplőt alakító Jenna Ortega az idei Emmy-gálán mesélt egy kicsit a folytatásról, és elárulta, hogy sokkal akciódúsabb lesz, illetve jobban a horror műfaja felé hajlik majd:

Sokkal inkább a horror műfaja felé hajlik a második évad, és nagyon-nagyon izgalmas lesz. Természetesen szükség van arra, hogy Wednesday egy kicsit fejlődjön, mint karakter, de úgy igazából soha nem változik meg, és ez a legcsodálatosabb dolog benne. Lesz benne jópár vicces poén, minden nagyobb volumenű, mint az első évadban, és sokkal akciódúsabb lesz. Minden egyes epizód egyre inkább olyan lesz, mint egy film, ami nagyon király.