Egy popsztárról fog szólni a Mosolyogj 2. része

Idén októberben érkezik a nagysikerű horror folytatása.

Két éve jelent meg a Mosolyogj című horror, ami olyan sikert aratott, melyre még a készítői sem számítottak. A film eredetileg egyből a Paramount+ streaming platformra került volna fel, azonban a próbavetítéseken annyira pozitív visszajelzéseket kapott, hogy helyette inkább mozikba küldték, ahol több, mint 217 millió dolláros bevételt hozott – az alkotás összvissz 17 millió dollárból készült el. Nem csoda hát, hogy pár hónapon belül zöld utat is kapott a folytatás, melynek most a történetéről is megtudhattunk pár részletet. 

A főszerepben Naomi Scottot láthatjuk majd, aki egy popsztárt alakít. A csillogással teli, álomszerű élete azonban hamar rémálommá válik, amikor is elkezdi üldözni őt és a rajongóit az átok, ami megöl mindenkit, aki csak egy pillantást is vet az ördögi mosolyra. 

A napokban a CinemaConon vetítették le az első betekintőt a filmbe, mely a jelenlévők beszámolói szerint egy koncerttel indul, majd a főszereplő énekesnő öltözőjébe betör egy férfi, és megvillantja neki az elátkozott mosolyát. Egy sor borzalmat bemutató képkocka után egy fogszabályzós kisgyerek sétál oda Naomi karakteréhez, aki azt hiszi, csak aláírást kér majd tőle, azonban helyette rámosolyog. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a nagyközönség mikor láthatja az előzetest.

Naomi mellett olyan színészek tűnnek fel a filmben, mint A Fehér Lótusz, az Eufória, és a Te sztárja, Lukas GageKyle GallnerRosemarie DeWittDylan GelulaRaúl Castillo, és Miles Gutierrez-Riley.

A Mosolyogj 2. részének idén október 18-án lesz a premierje az Egyesült Államokban.