Liam Payne gyereke vette fel a telefont Perrie-nek élő adásban

Bear vette fel Cheryl telefonját.

Perrie (Edwards) debütáló dalával, a Forget About Us-szal próbálja meghódítani a rádiókat és a Little Mix rajongóit – azzal a dallal, amit Ed Sheerannel írtak közösen. A napokban pedig hazájában, Londonban rádiós promóciós körre indult, ahol többek közt a Capital FM és a BBC Radio vendége is volt reggeli műsoraikban.

A BBC Radio beszélgetős műsorában egy feladat elé állították az énekesnőt: fel kellett hívnia valakit a kontaktjai közül és előre meg kellett tippelnie, hogy az a valaki ül vagy áll, miközben beszélgetnek. Választása Cheryl-re esett, akire úzy hivatkozott, mint az egyik legközelebbi barátnője, néhány éve körülbelül percenként telefonáltak. Amikor a műsor készítői elkezdték tárcsázni az előadót, belefutottak abba a meglepetésbe, hogy nem az énekesnő, hanem Cheryl és Liam Payne közös gyermeke, Bear Payne vette fel a telefont.

A 7 éves kisfiú meglepődött, hogy élő adásban van, pláne, hogy ez volt az első alkalma. A telefonba hamar beleszólt édesanyja is, majd pedig sok sikert kívántak Perrie-nek közösen. az esetről persze videó is készült: