Verseskötettel jelentkezik MARINA

Az Eat the World októberben jelenik meg.

MARINA utoljára 2021-ben jelentkezett új albummal, és bár a folytatásra még egy kicsit várni kell, egy meglepetéssel azért készült a rajongóinak. Érkezik ugyanis az énekesnő első verseskötete, mely az Eat the World címet kapta, és október 29-én kerül a könyvesboltok polcaira.

Alig várom, hogy a kezetekben tarthassátok a könyvet. Az egy év, ami alatt megírtam, varázslatos volt, és játékosan sötét folyamat, mely olyan módokon szabadított fel, amikre nem is számítottam. Természetesen kissé félek, hogy ennyire kiteregetem a gondolataimat és az életemet, de ugyanannyira izgatott is vagyok miatta. Rengeteget jelent nekem ez a könyv

– nyilatkozta MARINA.

A Rolling Stone-nak árulta el az előadó, hogy pár éve kezdte el írni a verseket, ám először azt gondolta, dalszövegek lesznek belőlük. Később jött csak rá, hogy zenével társítva furán hangzanak, így kötetbe szedte őket, és könyvként fognak megjelenni. Szó esik bennük a randis élményeiről, ahogy a harmincas éveiben keresi a szerelmet, a sötét pillanatairól, és az eddigi karrierjéről is. A kiadványt ide kattintva tudod előrendelni.

A könyv mellett a várva várt új albumáról is mesélt egy kicsit MARINA. Elmondása szerint egyelőre még ő sem tudja, hogy mikor érkezik, de nem siet vele túlságosan – dolgozik rajta, és élvezi a munka folyamatát.

Fél éve írom az új lemezt, de még mindig a munkálatok elején tartok. Még nem kezdtem magán a zenén dolgozni. Egy részem szeretné, ha minél előbb kiadnám, de a másik részem azt mondja, élvezzem ki a folyamatot, mert az a kedvenc részem: felépíteni az albumot, és a zenéje körül egy világot. Még nem tudom, mikor fog megjelenni, de inkább előbb, mint utóbb.

Az énekesnő legutóbbi lemeze, az Ancient Dreams in a Modern Land három éve látott napvilágot, és olyan dalok kaptak rajta helyet, mint a Man’s World, a Purge the Poison, vagy éppen a Venus Fly Trap.