A Notre Dame-i toronyőr főgonosza után nevezte el új albumát Doja Cat

Megérkezett a Scarlet 2 CLAUDE!

Tavaly szeptemberben dobta piacra a negyedik albumát Doja Cat, melyen két hatalmas sikernek örvendő pop éra után a hip-hop gyökereihez tért vissza. Bejött neki ez a húzása is, hiszen a Scarlet szintén nagy népszerűségre tett szert, és olyan slágereket termelt ki, mint a Paint the Town Red, vagy éppen az Agora Hills – most pedig megérkezett a folytatás. 

Hét vadiúj dallal bővült a korong, amit a rapper A Notre Dame-i toronyőr főgonosza, Claude Frollo Főbíró után Scarlet 2 CLAUDE névre keresztelt. 

Ha közelebbről megnézzük a személyiségét, és azt, hogy ki is ő valójában, úgy érzem, világossá válik a kapcsolat közte és Scarlet története között. Az egész a hatalomról szól – annyi, hogy Claude Frollo visszaél a hatalmával. Nem egy embert személyesít meg az életemben, inkább csak egy metafora arra, amin a kreatív emberek keresztülmennek nap, mint nap 

– nyilatkozta Doja a Therapy Gecko podcastben.

Az új dalok közül a Teezo Touchdownnal közös MASC-hez videó is forgott.

Nem ez az egyetlen közreműködés a lemez bővített változatán helyet kapó trackek között: az URRRGE!!!!!!!!!! című szerzeményt A$AP Rocky-val karöltve készítette el az előadó.

Doja turnéra is indult a Scarlettel, melynek keretein belül tavaly az Egyesült Államokat járta. Idén Európába is ellátogat a koncertsorozattal, és olyan városokban lép fel, mint Manchester, London, Amszterdam, Párizs, Lisszabon, Milánó, vagy éppen Stockholm.