Háborús film főszereplője lesz Kit Connor

Az A24 filmek a modern filmkészítést egy új szintre emelték, kiemelve a kortárs alkotások fontosságát és különlegességét is – csak gondoljunk olyan filmekre, mint a Zac Efronos Vaskarom, a Jacob Elordis Priscilla, a Brandon Fraseres A bálna, a Mia Gothos X és Pearl, a Pete Davidsonos Játsszunk gyilkosost! vagy a 2012-es Spring Breakers – Csajok szabadonra, amiben Selena Gomez, Vanessa Hudgens és Ashley Benson voltak a főszereplők. Úgy tűnik, a jövőben sem hagynak alább.

A legújabb, háborús történetet feldolgozó Warfare c. filmhez is sikerült jelenleg a legnagyobb nevek közül válogatniuk: a korábbi bejelentések során lerántották a leplet arról, hogy May Decemberrel nagyot menő, de a Riverdaleből is ismert Charles Melton és Joseph Quinn biztosan szerepelnek majd az alkotásban.

A legújabb hírek szerint a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) sztárját, Kit Connort, illetve a Családi üzelmek színészét, Will Poultert is láthatjuk majd az egészestés filmben. A alkotást egyébként Alex Garland és Ray Mendoza írja és rendezi, akik a 2024-es Polgárháború c. szintén háborús filmen is együtt dolgoztak. A Deadline információi szerint Cosmo Jarvis,  D’Pharaoh Woon-A-Tai és Finn Bennett is feltűnik majd benne kisebb szerepekben.

A filmről szinte semmit nem tudni, csupán annyit árultak el a készítők, hogy a sztori Ray Mendoza katonaságban töltött idejéről fog szólni. Ray egy hús-vér ember volt, akik 1929-ben született Mexikóvárosban és hosszú évekig pankrátorkodott, majd 1997-ben beállt a hadseregbe, ahol 16 éven át szolgált.