Tate McRae, Cher, Justin Timerlake, Green Day: nézd vissza a 2024-es iHeartRadio díjátadó fellépéseit

Különleges díjat kapott Beyoncé és Cher is.

Hazai idő szerint ma hajnalban került megrendezésre az idei iHeartRadio díjátadó, melyen Taylor Swiftnek sikerült a legtöbb jelölést, szám szerint kilencet bezsebelnie. Mi több, ebből hatot díjra is váltott, többek között az év előadója és az év turnéja kategóriákban, ezzel pedig ő kapta a legtöbb szobrocskát az est folyamán. A nyertesek között szerepel még például SZAMiley Cyrus és Shakira is, Beyoncé és Cher pedig különleges díjakat vihettek haza.

A napokban új albummal, a Cowboy Carterrel jelentkező énekesnőt innovátor díjjal jutalmazták, amiért a zenéjével mindig képes újat mutatni, a most 77 éves poplegenda pedig ikon díjat vihetett haza a 7 évtizeden át tartó karrierje tiszteletére.

Természetesen fellépésekben sem volt hiány a gála folyamán: színpadra lépett többek között Tate McRaeJustin Timberlake, a Green Day, és Cher is. Nézd vissza az díjátadó fellépéseit alább:

Tate McRae – greedy, exes
Justin Timberlake – Selfish, No Angels
Jennifer Hudson & Cher – If I Could Turn Back Time, Believe 
TLC & Latto – No Scrubs, Waterfalls
Green Day – Bobby Sox, Basket Case
Ludacris & T-Pain – Yeah!, All I Do is Win, Move Bitch
Jelly Roll, Lainey Wilson – Save Me

A nyertesek teljes listáját ide kattintva éred el, a köszönőbeszédeket pedig az iHeartRadio YouTube csatornáján tudod megnézni.