Újabb részletet mutattak be Zendaya közelgő filmjéből

A Challengers egy hónap múlva kerül a mozikba.

Zendaya két udvarlóját, Josh O’Connort és Mike Faistet is kioffolja a közelgő filmjük, a Challengers egyik jelenetében, melyet ma osztottak meg a nagyvilággal. Az alkotás egy hónap múlva, egészen pontosan április 25-én kerül a mozikba, a szereplői pedig a napokban kezdték el népszerűsíteni, ennek örömére kaptuk meg az újabb, kevesebb, mint egy perces betekintőt.

A dráma története szerint Tashi (Zendaya) egy profi teniszező, aki már csak edzőként tevékenykedik. A férje, Art (Mike Faist) egy középszerű játékos volt, egészen addig, míg a felesége világhírű Grand Slam bajnokot nem faragott belőle, azonban a szerencséje jópár vesztes játszma után úgy tűnik, megfordult. 

Annak érdekében, hogy átlendítse az elmúlt időszak nehézségein, Tashi benevezi egy Challenger tornára, ahol Art a háló másik oldalán az egykoron ígéretes, mára már kiégett Patrickkel (Josh O’Connor) találja magát szemben. A csavar csak annyi, hogy a férfi a volt legjobb barátja, és a felesége exe is egyben, így egy bonyolult szerelmi háromszög alakul ki a főszereplők között – ennek az előzményét láthatjuk a frissen megjelent videóban.

A Challengers az eredeti tervek szerint a tavalyi Nemzetközi Velencei Filmfesztiválon debütált volna, és szeptemberben került volna a mozikba, azonban ez a hollywoodi sztrájkok miatt meghiúsult, így kicsit több, mint fél évvel a tervezett premier után kerül bemutatásra jövő hónapban.

A rendezője egyébként Luca Guadagnino volt, aki a 2017-es Szólíts a neveden című sikerfilmért is felelt.

A mostani jelenet mellett korábban már két előzetese is megjelent a filmnek: