Eddigi legérzelmesebb albumán dolgozik Harry Styles

Egy londoni stúdióban töltötte az elmúlt heteket.

Harry Styles nem sokat pihent az utóbbi években. 2021-ben indította útjára a Love On Tour koncertsorozatát, mellyel három éven keresztül járta a világot, és összesen 169 show-t adott a keretein belül, de mindeközben még arra is szakított időt, hogy elindítsa a saját szépségápolási márkáját, a Pleasinget, és kiadja a harmadik albumát, a slágerekkel teletűzdelt Harry’s House-t. Most pedig úgy tűnik, már gőzerővel dolgozik a folytatáson.

A Daily Mail információi szerint az énekes az elmúlt hetekben a londoni RAK stúdióban munkálkodott az új lemezén, melyről a lap forrása szűkszavúan annyit árult el, hogy az eddigi legérzelmesebb és legőszintébb anyaga lesz.

Az 1976-ban alapított RAK komplexum nem akármilyen felszereléssel rendelkezik. Négy különálló stúdió helyezkedik el benne, és a művészek akár ott is éjszakázhatnak, ugyanis két szállás is tartozik hozzá. Az egyik egy lakás az emeleten, a másik pedig egy ház az épület mellett, ami egyszerre hat embert tud elszállásolni. Emellett éttermekkel is fel van szerelve, így az előadóknak tulajdonképpen el sem kell hagyniuk a stúdiót, ha nem akarják.

Valószínűleg azonban Harry nem használja ki a RAK szálláslehetőségét, hiszen az épület csak egy köpésre van a saját, észak-londoni otthonától. Nem először dolgozik itt egyébként: a 2019-es Adore You című slágerét is itt született meg.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor hallhatunk új zenét a sztártól, de ha jól halad a munkálatokkal, könnyen lehet, hogy még idén.