Egy hónapja jelentette be az albumát Normani, de még egy hónapot kell várni az első dalra róla

Nem sieti el a dolgokat az énekesnő.

Fifth Harmony feloszlása után beindulni látszott Normani szóló karriere: tarolt a Sam Smith-szel közös slágere, a Dancing with a Stranger, a Motivation című dalával a VMA-n is fellépett, és Ariana Grandéval turnézott a Sweetener koncertsorozat keretein belül. Logikus lépés lett volna minél előbb kiadnia a debütáló albumát, és valószínűleg ez is volt a terve, hiszen már 2018-ban megosztotta a Twitter oldalán, hogy megvan a korong címe – azt azonban 6 éven keresztül nem árulta el, hogy mi az.

Idén februárban aztán végre megtört a jég, és az énekesnő bejelentette, hogy az első lemeze a Dopamine címet kapta, és a borítójáról is lerántotta a leplet. Ezeken kívül viszont semmi fontos információt nem tudtunk meg, például, hogy mikor jelenik meg az anyag, és mikor hallhatjuk az első dalt róla – egészen mostanáig.

A rajongók jogosan aggódtak, hogy újra eltűnik 6 évre a kedvencük, de szerencsére ezúttal nem ez történt.

Szóóóval az első kislemezem, a 1:59 április 26-án jelenik meg 

– írta a sztár a közösségi oldalain.

Igaz, ez még mindig több, mint egy hónap várakozást jelent, legalább egy rövid részletet már hallhatunk a dalból, ami a rapper Gunna közreműködésével készült:

@normani

soo basically my first single 1:59 will be coming out 4/26 ????

♬ original sound – Normani

Remélhetőleg innentől már beindulnak a dolgok, és nem kell éveket várni Normani minden egyes megjelenésére – legalábbis az X oldalán ezt ígérte.

El sem hiszem, hogy ez végre megtörténik, és megoszhatom az albumom, amibe szó szerint mindenemet beletettem. Rengeteg minden jön még. Nagyon szeretlek benneteket, és köszönök mindent

– írta.

Dopamine megjelenési dátumáról egyelőre nem hullott le a lepel, de már előre le lehet menteni ide kattintva