A lelkét is kiönti a hamarosan Bécsben koncertező FLETCHER az új albumán

Íme az In Search of the Antidote!

Megérkezett FLETCHER várva várt második albuma, mely az In Search of the Antidote címet kapta, és ismét gitár központú popzenével, és a lenyűzögő hangjával varázsol el minket rajta az énekesnő. A korongon a lelkét is kiönti, miközben olyan témákról énekel, mint a szerelem, az ego, vagy éppen önmagunk felfedezése.

Az előadó elmondása szerint az anyagot a szeretet milliónyi különböző megnyilvánulása ihlette, egy olyan időszakában, amikor bőven volt ideje ezeken elmélkedni. Tavaly ugyanis Lyme-kórral diagnosztizálták, ami miatt hónapokra félre kellett tennie a karrierjét, és bár fizikailag és lelkileg is megviselte a betegség, lehetőséget is adott neki arra, hogy begyógyítsa a múltbéli sebeit, és egy kis időt töltsön önmagával.

Amikor elkezdtek olyan nagy dolgok történni a karrieremet illetően, amikről azt hittem, hogy majd helyre hoznak, rá kellett jönnöm, hogy csak én magam vagyok erre képes

– nyilatkozta.

És hogy szerinte mi az ellenszer, amit annyi ideig keresett?

Az évek során sok helyen kerestem az ellenszert: nőkben, a turnézásban, a színpadon, a rajongóimban, a spiritualitásban, és az önreflexióban is. Ezen a lemezen dolgozni olyan volt számomra, mint egy felfedező út. Feltettem magamnak a kérdést: vajon mi hozna tényleg rendbe engem? Arra jutottam, hogy a szeretet az igazi ellenszer.

Az albumon összesen 11 dal kapott helyet, köztük az eddig megjelent kislemezek, a Doing Better, a Lead Me On, és az Eras of Us is, melyet arról írt, amikor váratlanul összefutott az exével egy Taylor Swift koncerten. 

Az énekesnő hamarosan turnéra is indul a lemezzel, és bár Budapest nem szerepel a dátumok között, a szomszédos Bécsben elcsíphetjük élőben április 22-én – a jegyinfókért katt ide