Újabb ízelítőt kaptunk A Bridgerton család harmadik évadából, ezúttal Kate és Anthony főszereplésével

A második évad főhősei sem szorulnak teljesen a háttérbe a folytatásban.

Egyre közeleg A Bridgerton család várva várt harmadik évad: az első fele május 16-tól lesz nézhető a Netflixen, a második pedig egy hónappal később, június 13-án válik elérhetővé. Az első ízelítőt már február elején megkaptuk az új részekből, most pedig újabb rövid videó jelent meg belőlük, ezúttal azonban az előző évad főhőseivel, Kate-tel (Simone Ashley) és Anthony-val (Jonathan Bailey) a középpontban, akik a folytatásban sem fognak teljesen a háttérbe szorulni.

Az egy perces betekintőben egy bál kellős közepén találjuk magunkat, ahol a két közönségkedvenc karakter a múltbéli megpróbáltatásaik után már férj és feleségként táncolnak boldogan egymással.

A harmadik évad egyébként Colin (Luke Newton) és Penelope (Nicola Coughlan) kapcsolatára fog fókuszálni. Hogy mire számíthatunk benne?

Penelope kezd túllépni a régóta tartó érzelmeken, melyeket Colin felé táplál, miután meghallotta a becsmérlő szavakat, amiket róla mondott. Ettől függetlenül úgy látja, eljött az ideje, hogy férjet szerezzen magának, és lehetőleg egy olyat, aki elég személyes szabadságot biztosít neki ahhoz, hogy folytathassa a kettős életét, mint Lady Whistledown, minél messzebb az anyjától és a nővéreitől. Azonban Penelopénak nincs elég önbizalma, emiatt pedig minden próbálkozása katasztrofális kudarcot vall. 

Eközben Colin új külsővel tért vissza a nyári utazásáról, és igencsak vonzó fiatalember lett belőle, de csalódott lesz, amikor Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is önmagáért szerette, ridegen viselkedik vele. Elhatározza, hogy helyreállítja a barátságukat, ezért felajánlja neki, hogy a mentora lesz, és együtt elég magabiztossá teszik Penelopét ahhoz, hogy férjet találjon magának. Azonban a leckék egy kicsit túl jól kezdenek működni, így Colinnak be kell látnia, hogy nem csupán barátként tekint a lányra. 

A helyzetet bonyolítja a Penelope és Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) közötti feszültség. Eloise szokatlan helyen tesz szert egy új barátra, Penelope pedig egyre több társasági eseményen vesz részt, ezáltal pedig egyre nehezebb is megtartania a tikták, hogy ő Lady Whistledown.

Nicola korábban a People magazinnak mesélt arról, hogy a közelgő új évad teljes mértékben a romantikáról fog szólni:

Az első évad a szenvedélyről szólt, a második a vágyódásról, a harmadik pedig úgy gondolom, teljes mértékben a romantikáról fog. Igazán különleges, és nagy mértékben hű maradt a könyvekhez. A forgatáson is nagyon jól éreztük magunkat, az egyik legjobb élményem volt.