Napokon belül indul A nyár, amikor megszépültem 3. évadának forgatása

Valószínűleg idén már nem jönnek az új részek.

Tavaly júliusban érkezett meg az Amazon Prime Video sikersorozata, A nyár, amikor megszépültemmásodik évada, alig egy hónappal később pedig már be is jelentették, hogy biztosan visszatér a széria egy harmadik évad erejéig. A rajongók azóta tűkön ülve várják, mikor kezdődnek meg a folytatás munkálatai, most pedig úgy tűnik, már nem kell sokáig várniuk.

A hírek szerint ugyanis ezen a héten indul a forgatás, így napokon belül elstarolnak az új részek felvételei. Kevésbé jó hír azonban, hogy így valószínűleg idén már nem kapjuk meg a harmadik évadot, és csak jövőre jelenik majd meg.

Jenny Han regényein alapuló sorozat 2022-ben startolt el, és azonnal hatalmas sikert aratott. A történet középpontjában egy fiatal lány, Belly (Lola Tung) áll, aki egy szerelmi háromszög kellős közepén találja magát egy testvérpár, Conrad (Christopher Briney) és Jeremiah (Gavin Casalegno) között. 

Belly a szerelmet és a fájdalmat is megismeri, ahogy egyre bonyolódik a kapcsolata a két nagyon különböző sráccal, mindeközben pedig a nézők eldönthetik maguknak, hogy Team Conrad, vagy Team Jeremiah oldalán állnak.

Könnyen lehet, hogy a harmadik évad egyben az utolsó is lesz, ugyanis a regénysorozat, amin a széria alapszik, egy trilógia. Az utolsó könyvben, mely az Örökké nyár lesz címet kapta, Belly kénytelen egyszer és mindenkorra választani a két fiú között – de vajon melyikük lesz a befutó?