Nagyon más lesz az Eufória 3. évada

Jelenleg a csapból is Sydney Sweeney folyik: nem elég, hogy az Eufória üdvöskéje magáénak tudhatja 2024 legsikeresebb vígjátékát, az Imádlak utálnit, de a Madame Webbel a szuperhősfilmek világába is elkalauzolta a rajongóit, napokon belül pedig a Szeplőtlen (Immaculate) c. horror filmben láthatjuk majd.

Most, hogy ezeknek a filmeknek maximum a bemutatója és néhány promóciós köre van hátra, újra neki tud állni dolgozni és új anyagokat forgatni. Természetesen mi más kapna fókuszt, mintsem a már említett Eufória, pontosabban annak a 3. évada, ami leghamarabb 2025 közepén, de inkább végén érkezhet. Sweeney a GQ-nak adott interjújában arról is mesélt, hogy hol tartanak a munkálatok. Kiderült, hogy 2 hónapon belül kezdik meg a forgatásokat, illetve azt is elárulta, hogy nagy változásokra számíthatunk.

A nézőknek le fog esni az álla, amikor meglátják milyen lesz a harmadik évad, bevallva, ebben az évadban nagy változások lesznek a sorozatban. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, mert az első két évad totál más volt.

Sydney legújabb filmje, a már említett Szeplőtlen március 21-én kerül bemutatásra hazánkban.