7 dalában is káromkodni fog Taylor Swift új lemezén

Majdnem napra pontosan egy hónap múlva érkezik Taylor Swift legújabb lemeze a The Tortured Poets Department címmel, illetve hamarosan belekezd a The Eras Tour nevű világturnéjának európai szakaszába is. Tegnap késő este az Apple Music rántotta le a leplet néhány érdekességről a lemezzel kapcsolatban. Ha pedig még az újrafelvételeket pörgetitek ti is, akkor irány az Instagram oldalunk, ahol a 1989 (Taylor’s Version)-t zsebelhetitek be.

A dallistáról és a két meglehetősen furcsa kollaborációról – Post Malone és Florence + The Machine – már korábban maga az énekesnő rántotta le a leplet, most viszont az Apple Music felfedte azokat a dalokat, mind a hét darabot, ami egy „e” betűs kis jelzést kap, ami annyit takar, hogy „explicit” a dal, ami magyarul azt jelenti, hogy az előadó(k) szájából legalább egy alkalommal elhangzik egy káromkodás – legyen itt szó az alap szókészletben használt „fuck” vagy „shit” szavakról, vagy sokkal cifrábbakról.

A dalok, melyek megkapták ezt a jelzést: The Tortured Poets Department, Down Bad, But Daddy I Love Him, loml, Florida!!!, I Can Do It with a Broken Heart és a The Smallest Man Who Lived

Emellett, a rajongóknak az is feltűnhet, hogy a reputation után szabadon, most a THE TORTURED POETS DEPARTMENT minden egyes betűje nagybetűvel jelenik meg a streaming platformon. Várhatóan hamarosan a dalok hosszát is elárulják nekünk, de az elég valószínű, hogy a megjelenésig egyetlen egy dalt sem kapunk a lemezről.